Skip to main content

M: +31 (0)6 425 37 460 - E: info@divineflowers.nl

The next generation of carnation

The next generation of carnation

The next generation of carnation

The next generation of carnation

The next generation of carnation

Home


De botanische naam Dianthus is afgeleid van dios, god, en anthos, dat bloem betekent. Godsbloem of goddelijke bloem dus. Waarschijnlijk heeft de Griekse plantendeskundige Theophrastus (371-287 voor Christus) de plant deze naam gegeven. Vertaald naar het Engels wordt dat “ Divine Flowers”.

Divine Flowers is een samenwerking tussen anjerkwekerij Martin Zwinkels en anjerkwekerij Nieuwland. Vanaf het voorjaar van 2017 verkopen zij gezamenlijk onder deze naam hun anjers. Het assortiment is op elkaar afgestemd om zodoende met elkaar een zo breed mogelijk aanbod te kunnen leveren

KWALITEIT

Divine Flowers onderscheidt zich in de markt door een betrouwbare kwaliteit en een optimaal houdbaar product.

  • Alle anjers worden voorbehandeld. Ze zijn daardoor extra lang houdbaar.*
  • Altijd Jonge gewassen met zware en rechte stelen en een grote bloem.
  • Secure sortering op kwaliteit.
  • In de kassen wordt het gehele jaar CO2 gedoseerd. In de zomermaanden wordt daarvoor gebruik gemaakt van de zuivere CO2 die door OCAP wordt geleverd.

*Anjers zijn zeer gevoelig voor ethyleen Ethyleen is een verouderingshormoon dat onder andere in uitlaatgassen zit en door rijpend fruit wordt afgegeven. Door anjers een aantal uren op water te zetten met ZilverThioSulfaat (STS) zijn ze niet meer gevoelig voor ethyleen. De houdbaarheid is daardoor tot 5 dagen langer dan niet voorbehandelde anjers.

KLANTGERICHTHEID


Divine Flowers streeft ernaar haar klanten optimaal te bedienen. Goede contacten, Korte levertijden en goed uitgewerkte logistiek zijn daarbij voorwaarden. We proberen onze klanten te verrassen met vernieuwende producten. Tegelijkertijd blijft gelden dat deze soorten moeten passen binnen de zeer strenge kwaliteitsnormen van onze kwekerijen